Visadoré

"VAU!" Gube umrejo od strahu!"

Obraz boste pomladili do 30 let – kot po liftingu, ampak … 100 % naravno:

 • gube na obrazu in vratu zglajene za 96 % v 28 dneh
 • čvrsta koža brez skalpela, injekcij ali tveganja
 • za 1 % cene kirurškega liftinga obraza!
avtor

Zdravo, draga!

Sem dr. Darja Vajdič, dermatologinja in kozmetologinja z 20-letnimi izkušnjami. Veseli me, da ste tukaj, kajti kmalu se boste pogledali v ogledalo in videli srečo v svojih očeh.

Danes vam bom predstavila svoj izum - naravno 28-dnevno metodo radikalnega pomlajevanja kože. Zahvaljujoč temu boste pozabili na:

 • gube
 • ohlapno kožo
 • povešene veke
 • visečo brado
 • nepravilnosti kože
 • vse komplekse!

Za lepoto vam ne bo treba zapraviti celega premoženja za tretmaje v salonih estetske medicine ali se ličiti, da bi vsak dan poslušali pohvale na račun mladostnega videza.

Sliši se čudovito, kajne? Najboljše pa je to, da imate ta učinek popolnoma zagotovljen. To je znanstveno dokazano s kliničnimi raziskavami, ki so vključevale 85.000 žensk, potrdilo pa ga je 300.000 zadovoljnih strank.

V samo 28 dneh boste enkrat za vselej pozabili na:

trepalnice
 • mimične gube, linije, brazde, povešene veke, podočnjake in kolobarje pod očmi, podbradek, nepravilnosti in razbarvanja
 • porabljanje veliko denarja za kreme proti gubam ali tretmaje na klinikah za plastično kirurgijo ali klinikah za estetsko medicino
 • in celo na ličila: korektorje, podlage, tekočine ali pudre

Znebili se boste vseh znakov staranja in pomladili svoj videz do 30 let, zahvaljujoč temu pa:

trepalnice
 • boste pridobili privlačen videz in vsak dan se boste utapljali v komplimentih
 • boste prihranili veliko denarja, ki bi ga porabili za pomlajevalne tretmaje (do 45.000 evrov na leto!)
 • brez ličil boste lepi 24 ur na dan – tudi takoj po tem, ko se zbudite!

Nova, mlada koža – tudi v "brezupnih primerih"

Naravna metoda radikalne učvrstitve in glajenja kože je bioaktivator mladosti, ki sem ga izumila. Zahvaljujoč njej so tudi tiste ženske, katerih koža je bila nagubana kot suha sliva, v 28 dneh pridobile gladek obraz kot svež list bele vrtnice.

Ja, to je končno mogoče! To na primer potrjuje gospa Katarina iz Kranja, ki pred nekaj meseci ni imela niti odtenka upanja, da bo lahko ponovno pridobila čvrsto kožo obraza.

"Mislila sem, da ni več rešitve ..."

before

Prej …

before

Po 28 dneh

Vse življenje sem bila precej debela. Moj obraz je bil tudi gladek kot dojenčkova ritka – kljub 62 letom – nisem imela niti ene gube. Toda pred dvema letoma sem resno zbolela, zato sem v enem mesecu shujšala kar 20 kg! To se je odražalo na mojem obrazu – moja koža je začela viseti, pojavila se je kopica gub. Ko sem se gledala v ogledalo, sem padala v črni obup. Preparat dr. Vajdič mi je povrnil upanje.

Bila sem v šoku. Koža na mojem obrazu je iz dneva v dan postajala bolj čvrsta. Zdelo se mi je, kot da mi jo je nekdo napel. Gube so izginile, kot bi jih nekdo zlikal! Prijateljica me je vprašala, kje sem dobila denar za kirurški lifting. Morala sem ji pokazati, da nimam nobenih brazgotin po skalpelu. Šele takrat je verjela, da je vse to zasluga tega tretmaja. Čudovita sem in tako srečna! Kako lepo je videti veliko mlajše moške, ki se na ulici obračajo za mano …

Katarina Potrč, 62, Kranj

To je prva metoda, ki aktivira 100 % matičnih celic kože obraza za intenzivno razmnoževanje.

Ne glede na to, kako nagubana, povešena in razbarvana je vaša koža zdaj. Ni pomembno, zakaj ni videti tako, kot si želite. Četudi ste videti deset let starejši, kot ste v resnici, ker:

 • je hitro staranje v vaših genih
 • slabo jeste
 • se veliko sončite
 • uporabljate neustrezno nego
 • ste izpostavljeni stresu
 • slabo spite
 • pogosto pijete alkohol
 • kadite cigarete

... boste v vsakem primeru v 28 dneh doživeli spektakularno preobrazbo. Dobili boste mlad, lep in privlačen videz, o katerem sanjate. Vse zahvaljujoč dejstvu, da tretma z bioaktivatorjem mladosti deluje kljub vsem tem neugodnim dejavnikom.

Četudi ste že uporabili nekaj pomlajevalnih tretmajev, vendar niso prinesli rezultatov – imate zdaj 100 % garancijo za uspeh.

Tukaj so z raziskavami potrjeni učinki, ki jih zagotavlja bioaktivator mladosti:

 • Odstrani do 96 % gub v 28 dneh – stimulira matične celice kože, da se intenzivno razmnožujejo. Zahvaljujoč temu se stara in nagubana povrhnjica odlušči in razkrije mlad obraz in vrat. Mimične linije, gube in globoke brazde so zapolnjene, koža pa postane gladka in sijoča.
 • Radikalno krepi kožo in izoblikuje obraz – povečuje proizvodnjo kolagena in elastina, zaradi česar koža postane do 87 % trdnejša in bolj elastična. Obraz se oblikuje, podbradek pa se zmanjša. Poudarjene so ličnice in spodnja čeljust.
 • Izboljša ton kože – normalizira pigmentacijo kože, zmanjša razbarvanje in rdečico ter celo odstrani starostne pege. Koži povrne enotno barvo, zaradi česar uporaba podlage postane nepotrebna.
 • Zmanjšuje sence, otekline in kolobarje pod očmi – to je najhitrejši znak staranja, ki se odpravi s pomočjo tretmaja z bioaktivatorjem mladosti po samo enem tednu. Nežen predel okoli oči je pomirjen, pogledu pa se vrne mladostnost.
 • Ščiti kožo pred staranjem – globoko vlaži kožo od povrhnjice do najglobljih plasti in to je absolutna osnova njenega mladostnega videza. Poleg tega daje koži odpornost na zunanje dejavnike, kot so UV žarki ali onesnaženje.

Naravni bioaktivator mladosti lahko nanesete tudi na vrat in dekolte

before

Prej …

after

Po 28 dneh

Tretma ima celovit učinek zaradi kompleksa, ki sem ga razvila jaz, ta pa kožo stimulira na 5 ravneh: regeneracija, čvrstost, gladkost, hidratacija, zaščita. Čez trenutek vam bom povedala o njem.

Zakaj sem se odločila, da izumim "čudežni pomlajevalni preparat"?

Dejstvo je, da je koža ključni element ženske lepote. Vsaka od nas se želi počutiti lepa. Gladka in čvrsta koža sta zagotovilo za privlačen videz. Pravijo, da je "lepim ljudem lažje v življenju" in to je res. Če ste mladi, dobro urejeni in privlačni – ste samozavestni in v drugih vzbujate sočutje. Lep videz privlači moške in poskrbi, da se človek prijetno gleda v ogledalu.

Nobena ženska si ne želi, da bi koža njenega obraza izgubila čvrstost in postala prekrita z gubami:

 • gube negativno vplivajo na mimiko, zaradi česar je obraz videti manj prijazen
 • zmanjšanje čvrstosti spremeni proporcije obraza in njegovo simetrijo – kar zmanjšuje privlačnost in odvzema lepoto
 • mladosten videz kljub starosti je izraz statusa in razkošja

Zato je gladka in čvrsta koža obraza tako pomembna, da se lahko počutite kot lepa, privlačna in dobro urejena ženska.

Ko je vaša koža obraza brez znakov staranja in nepravilnosti ter so poudarjene njene značilnosti – izžarevate čar, zaradi katerega vas ljudje zaznavajo pozitivno. To dokazuje raziskava University of Danvare, ki kaže, da je videz obraza prvi element, ki ga opazimo v stiku z drugo osebo. Še posebej v odnosih med moškim in žensko.

Skratka: bolj kot je vaš obraz naraven, urejen in mladosten, več moškim boste všeč in imeli več sočutja od žensk. Takrat so ljudje 78 % bolj pripravljeni ugoditi vašim zahtevam ali se strinjati z vami.

Na žalost, vsak dan veliko žensk trpi zaradi gledanja v ogledalo, ko vidijo mrežo gub na obrazu. Še pred letom dni sem spadala v to skupino. Nagnjenost k staranju sem podedovala v genih. Gube so se pojavljale, kljub temu, da sem za svojo polt in zdravje skrbela z največjo skrbnostjo. Vendar pa sem bila s svojim geni nemočna. Prijateljica mi je priporočila injekcije botoxa in mi zagotovila, da je to zelo priročna možnost. Zato sem se odločila, da grem v salon estetske medicine na ta poseg in potem …

Sem bila korak stran od tragedije …

Na žalost vam v nobenem estetskem medicinskem salonu nihče ne bo povedal, da lahko med postopkom najmanjša napaka paralizira vaš obraz. To sem doživela iz prve roke, kljub temu, da sem izbrala salon z velikim ugledom.

Po opravljenih injekcijah, ki so zapolnile gube, je moj obraz začel otekati. Strokovnjak, ki je opravil ta postopek, mi je zagotovil, da je to normalno za nekatere ženske in da me ne bi smelo skrbeti. Toda jaz sem izkušena kozmetologinja in dobro vem, da se takšna alergijska reakcija ne sme pojaviti med posegom v profesionalnem salonu.

Vbodna mesta so bila rdeča, pojavila se je oteklina. Počasi sem izgubljala občutek na obrazu in kotički mojih oči in ust so se začeli povešati! Nisem zdržala tega trpljenja in sem šla na urgenco. Zdravnik je rekel, da sem prišla ravno pravi čas. Izkazalo se je, da so injekcije poškodovale živce v mojem obrazu. Polovica jih je utrpela paralizo. Izgledala sem, kot da me je kap!

before

DO⁠TEGA⁠SO⁠ME⁠PRIPELJALE⁠BOTOX⁠INJEKCIJE

Injekcije botoxa so mi paralizirale obraz!

Če ne bi bila naslednji dan na urgenci, bi morda za vedno tako ostalo … Če se ne bi pravočasno odzvala, bi danes izgledal kot pošast. Na srečo so mi obraz rešili, vendar sem morala en teden ostati v bolnišnici.

Zakaj se je to zgodilo ravno meni? Tega ne vem. Vendar pa je sreča v nesreči, da me je ta travmatična izkušnja motivirala, da sem izumila naravno in varno metodo za zmanjšanje gub. To sem naredila zase – in zdaj delim sadove svojega trdega dela z vsemi ženskami, ki želijo biti naravno lepe.

Uporabljate botox ali imate tak namen? 5x premislite …

botoks

Moje izkušnje z botoxom so zelo nesrečne in drastične. Toda tveganje za poškodbe živcev ni edina pomanjkljivost takšnih tretmajev. Seznam stranskih učinkov je veliko daljši …

 • Bolečina in nelagodje

  Po injiciranju botoxa se pojavijo bolečine, nelagodje in togost.
 • Modrice in otekline

  Na vbodnem mestu se lahko pojavijo modrice ali otekline.
 • Dispneja

  Po injiciranju botoxa lahko pride do začasne hipoestezije na območju okrog injekcije.
 • Alergijske reakcije

  Lahko se pojavijo alergijske reakcije na botox, ki lahko vključujejo težave z dihanjem ali otekline.
 • Okužbe

  Kot pri vsaki injekciji obstaja tveganje za okužbo na mestu injiciranja.
 • Motnje ravnotežja

  Botox lahko vpliva na ravnovesje in koordinacijo, kar lahko povzroči omotico ali tresenje.
 • Očesne motnje

  V nekaterih primerih lahko botoks povzroči motnje vida, kot so dvojni vid ali težave z ostrino.
 • Treba je ponavljati injekcije

  Učinek izgine po nekaj mesecih. Injekcije je treba ponavljati v nedogled. Obraz izgleda vedno bolj umeten.
 • Zapravljanje denarja

  Še vedno morate drago plačati za vse to! Ena injekcija za račje tačke stane 800 evrov.
before

Zakaj bi tvegali …

after

PO 28 DNEH LAHKO TO IMATE!

Naravnost je zdaj v modi

Glede na nedavno študijo Univerze v Danvare, 69 % ljudi (76 % moških) meni, da so obrazi, polni botoksa, neprivlačni, injekcije pa so nepotreben poseg. Poleg tega je zdaj v modi naraven življenjski slog in naraven videz, vse več ljudi pa pravi, da se zgražajo nad "plastičnimi obrazi".

Mislim, da ni več treba nikomur razlagati, da je bolje skrbeti za naravno mlad videz, kot se iznakaziti z umetnimi metodami. Logično je, da je naravni bioaktivator mladosti boljša rešitev.

Lastniki salonov estetske medicine in klinik za plastično kirurgijo so že jezni, da bodo kmalu izgubili preostale stranke

Nisem presenečena. Navsezadnje se že dolgo učijo svojega poklica in zaslužijo veliko denarja z vbadanjem igel in rezanjem s skalpelom. Vendar se morajo zavedati, da lepoto žensk polepšajo le navidezno. Pravzaprav jih poškodujejo in jih izpostavijo ne le spirali invazivnih postopkov, temveč tudi resnim zapletom.

Zdravje je pomembnejše od lepote. Ampak zdaj vam ni treba izbirati med zdravjem in lepoto. Imate naraven način, ki vam bo zagotovil videz kot po najdražjem liftingu – vendar lepši, ker bo 100 % naraven.

"Sploh se mi ni treba več ličiti. Kakšno olajšanje!!!"

before

Prej …

after

PO 28 DNEH

Sovražila sem nanašati podlao na obraz, ampak brez tega si nisem znala predstavljati življenja … Ličila sem se celo za izlet v trgovino. Brez tega sem se počutila pomanjkljivo in sem bila obsedena, da so me ljudje gledali in mislili, da sem grda. Včasih sem celo spala v ličilih, ker nisem hotela videti svojega grdega obraza brez podlage. Po desetih letih vsakodnevnega ličenja sem se zavedla, da je moja koža v obžalovanja vrednem stanju.

Po 4 tednih uporabe tega preparata izgledam stokrat lepše kot prej v ličilih. Veliko časa prihranim, ker mi ni treba stati v kopalnici in eno uro ali več odstranjevati ličil. In na zmenke hodim samozavestna kot še nikoli. Enostavno čudovito!

Helena Kovač, 57, Celje

Si na obraz nanašate "tapeto"? Imam dobro in slabo novico …

Kozmetična podlaga je najpogostejše ličilo žensk po vsem svetu. Dejansko vam omogoča, da skrijete nekatere gube in razbarvanje, vendar ali ni bolje, da dobite naravno lepo kožo brez vseh nepravilnosti in znakov staranja?

Uporaba podlage, tekočin in prahu uničuje vašo naravno lepoto!

trepalnice
 • Videti je nenaravno

  Podlaga pogosto daje učinek maske in to izgleda karikirano. Poleg tega je zelo težko izbrati popoln odtenek.
 • Pospešuje nastajanje gub

  Privede do sušenja kože, od tu pa je le en korak do globokih gub.
 • Zamaši kožne pore

  Ne samo, da koža ne diha, temveč se na njej pojavijo tudi zamašene pore, ogrci in mozolji.

Ni vam več treba biti sužnja podlag in pudrov!

Samo pomislite, kako čudovito bo enkrat za vselej temu reči zbogom. To je konec nenehnega popravljanja ličil. Konec nenehnega nanašanja in odstranjevanja. Brez draženja in pekočega občutka po odstranitvi ličil. Začetek svobode: izgledate lepo in fenomenalno 24 ur na dan – tudi med kopanjem, savno ali bazenom.

"Neznanci mi dajejo komplimente!"

before

Prej …

after

Po 28 dneh

Po ločitvi sem postala depresivna. Da bi pomirila svoje zlomljeno srce, sem padla v vrtinec zabav. Začela sem kaditi cigarete, veliko piti in celo poskušati droge. In seveda poleg tega še veliko stresa in neprespanih noči. Samo predstavljajte si, kako je izgledal moj obraz … kot razbitina! Kako tukaj na novo postaviti življenje?

Moja prijateljica Martina je pazila name in našla ta čudež. Rekla mi je: "Kristina, namaži se s tem, huje res ne more biti!" In v bistvu je imela prav, kajne? No, namazala sem se. Vsak dan.

Po nekaj dneh so kolobarji pod mojimi očmi izginili. Celo to je bilo zame veliko. Ampak še nisem nehala uporabljati. Minili so trije tedni in … koža na mojem obrazu se je napela in postala elastična. Počutim se, kot da sem se ponovno rodila. Nimam več gub, počutim se božansko in vidim, kako me moški gledajo. In celo naključno srečane ženske pravijo, da kar cvetim.

Kristina Hostnik, 61, Koper

Kako to deluje?

Zdaj vam bom na kratko povedala, kako deluje bioaktivator mladosti in zakaj je to edina metoda, ki vam zagotavlja ekstremno (in tudi naravno in poceni) utrjevanje in glajenje kože.

Glavni naravni gradniki kože so beljakovine, imenovane kolagen in elastin. S starostjo telo postane manj hidrirano in pojavijo se pomanjkljivosti tega gradbenega materiala. Učinek? Ohlapnost kože in gube, seveda.

Proces staranja pospešujejo tudi različni dejavniki, kot so: geni, UV žarki, hormonske motnje, slaba prehrana, neustrezna oskrba, stres, pomanjkanje spanja, uživanje alkohola, kajenje. Iz teh razlogov staranje kože napreduje, preden se tega zavedate. Takrast se gledate v ogledalo in hrepeneče vzdihujete, ko zagledat v odsevu mlad obraz.

"To je preprosto GENIALNO!"

before

Prej …

after

Po 28 dneh

Nič čudnega, da imam komplekse zaradi gub. Oziroma ne, STOP! IMELA SEM JIH. Vse se je spremenilo, ko sem uporabila ta tretma z bioaktivatorjem. Seveda je bil to že ne vem kateri preparat za pomlajevanje po vrsti. In čeprav so malo delovali, je bilo dovolj, da sem jih za trenutek nehala uporabljati in v trenutku so gube spet prekrile moj obraz.

Tukaj so bili rezultati že od začetka dobri. Bila sem zelo vesela, vendar sem se bala, da je to le za kratek čas ali pa jo bom morala uporabljati vse življenje. Kakšno je bilo moje presenečenje, ko sem končala tretma. En teden je minil – obraz je popolnoma gladek! Drugi teden je minil – obraz je bil še vedno lep in sijoč. Bila sem pozitivno presenečena. Minil je en mesec in NIČ! Izgledam mlado, kot moja lastna hči. GENIALNO!

Magda Dobravec, 75, Maribor

To je edini NARAVNI način za tako radikalno pomladitev

Če uporabljate bioaktivator mladosti, boste v 28 dneh pomladili kožo celo za 30 let – enkrat za vselej, naravno, brez stranskih učinkov. Ne bi ga prodala nobenim drogerijam. Zato bodite pozorni na ponaredke! Originalni tretma lahko naročite samo na tej strani.

Enostavno, a MOČNO delovanje: stalna aktivacija matičnih celic

Bioaktivator mladosti obrne znake staranja kože po 1 preprostem načelu delovanja pri viru. Naravno programira matične celice kože za neprekinjeno razmnoževanje. Ta pojav se imenuje "naravna stimulacija KES-1".

Zahvaljujoč širjenju novih kožnih celic se stare (nagubane in ohlapne) celice postopoma luščijo. Razkrivajo novo, mlado obliko obraza. Tako kot kača odstrani svojo staro kožo, se boste vi osvobodili od zgubanih plasti. To je učinkovit proces. Ne boste opazili zluščenih delcev kože ali kakršnega koli draženja.

Še več, kompleks, ki ga vsebuje bioaktivator mladosti, ima regenerativni, močno vlažilni in zaščitni učinek na kožo. To je dejavnost, ki aktivira mladost z vseh možnih strani.

before

PREJ: NAGUBANA, OHLAPNA KOŽA BREZ ELASTIČNOSTI

after

PO 28 DNEH: NEVERJETNO GLADKA, NAHRANJENA IN ČVRSTA KOŽA

Skratka, naravni bioaktivator mladosti deluje temeljito in celovito:

 • Odstrani do 96 % gub v 28 dneh – stimulira matične celice kože, da se intenzivno razmnožujejo. Zahvaljujoč temu se stara in nagubana povrhnjica odlušči in razkrije mlad obraz in vrat. Mimične linije, gube in globoke brazde so zapolnjene, koža pa postane gladka in sijoča.
 • Radikalno krepi kožo in izoblikuje obraz – povečuje proizvodnjo kolagena in elastina, zaradi česar koža postane do 87 % trdnejša in bolj elastična. Obraz se oblikuje, podbradek pa se zmanjša. Poudarjene so ličnice in spodnja čeljust.
 • Izboljša ton kože – normalizira pigmentacijo kože, zmanjša razbarvanje in rdečico ter celo odstrani starostne pege. Koži povrne enotno barvo, zaradi česar uporaba podlage postane nepotrebna.
 • Zmanjšuje sence, otekline in kolobarje pod očmi – to je najhitrejši znak staranja, ki se odpravi s pomočjo tretmaja z bioaktivatorjem mladosti po samo enem tednu. Nežen predel okoli oči je pomirjen, pogledu pa se vrne mladostnost.
 • Ščiti kožo pred staranjem – globoko vlaži kožo od povrhnjice do najglobljih plasti in to je absolutna osnova njenega mladostnega videza. Poleg tega daje koži odpornost na zunanje dejavnike, kot so UV žarki ali onesnaženje.

"500 evrov mesečno ostane v moji denarnici, ker mi ni treba h kozmetičarki"

before

Prej …

after

Po 28 dneh

Štiri leta sem hodila na posege, ki zmanjšujejo znake staranja. Bilo je lepo, vendar to ni veliko spremenilo, obenem pa ni poceni. Ko se je moje finančno stanje poslabšalo in sem začela paziti na vsak cent, si nisem mogla več privoščiti teh atrakcij.

Na avtobusu sem nekaj brskala po telefonu in v oči mi je padel članek o tem bioaktivatorju mladosti. Prebrala sem in si rekla, da nimam kaj čakati. Izstopila sem iz avtobusa in naročila še na avtobusni postaji.

Zdaj pa prihaja najboljše! Po 3 tednih so te gube, ki jih ti dragi tretmaji niso odstranili, preprosto izginile! Vsi mislijo, da sem šla na dražje posege v boljši salon. Prijateljice mi za hrbtom šepetajo, da nimam denarja in zapravljam na tisoče pri kozmetičarkah. Pa naj me obrekujejo. Jaz že vem, kakšna je resnica!

Urška Čad, 57, Ljutomer

Znanstveno dokazana učinkovitost

učinkovitost učinkovitost učinkovitost učinkovitost

11 neodvisnih laboratorijev po vsem svetu je testiralo učinkovitost, varnost in kakovost bioaktivatorja mladosti. Vsi testi so bili zgledno opravljeni, za svoje dosežke pa sem prejela vrsto nagrad, predvsem pa Best Cosmetological Discovery of the Year. V kozmetološki industriji je ta nagrada enako prestižna kot Nobelova nagrada.

Spodaj si lahko ogledate grafe iz kliničnih raziskav:

Mehkoba
dolzina

Zmanjšanje gub med tretmajem z bioaktivatorjem mladosti
Rezultat po 28 dneh: povprečno 96 % manj gub

ČVRSTOST
dolzina

Povečanje čvrstosti kože med tretmajem z bioaktivatorjem mladosti
Rezultat po 28 dneh: čvrsta koža in 87 % bolj napeta

Barva
dolzina

Izboljšanje tona kože med tretmajem z bioaktivatorjem mladosti
Rezultat po 28 dneh: poenotenje tona kože in zmanjšanje nepravilnosti za 95 %

Imate 100 % garancijo, da je tretma z bioaktivatorjem mladosti:

 • Preprosta

  Ni se vam treba naprezati, imeti posebnih veščin ali brati zapletenih navodil. Če se želite pomladiti v udobju svojega doma – diskretno in varčno – morate vsako jutro in večer namazati obraz z bioaktivatorjem mladosti. Uporablja se kot običajna krema za obraz. In če želite tudi pomladiti vrat in vratni izrez – nanesite jo tudi na teh mestih.
 • Učinkovit

  Bioaktivator mladosti zagotavlja 10-krat boljše učinke kot vse kreme proti gubam na svetu skupaj. To je zato, ker je to edini in prvi na svetu preparat, ki enkrat za vselej "programira" kožo za razmnoževanje matičnih celic in proizvodnjo kolagena in elastina. S tem pa: popolnoma gladko, čvrsto kožo brez kakršnih koli nepravilnosti. 100% uporabnic potrjuje ta učinek: do 30 let mlajši videz v 28 dneh!
 • Varna

  Bioaktivator mladosti je 100 % naravni tretma. Ne vsebuje nevarnih snovi, ki bi lahko dražile kožo. To je zelo pomembno. Zahvaljujoč temu lahko mirno spite, ker za lepoto ne plačujete s svojim zdravjem. Preparat ne povzroča neželenih učinkov in se lahko varno uporablja tudi, če imate občutljivo ali razdraženo kožo z alergijskimi nagnjenji.

"Žal mi je, da sem odlašala z naročilom"

before

Prej …

after

Po 28 dneh

To je ODLIČNO! Ne morem verjeti svojim očem, ko se pogledam v ogledalo. Zgledam tako mlada, kot sem bil leta 2005. Kot bi se vrnila v preteklost!

Ta tretma je nek čudež. Tukaj sploh ni treba nič razmišljati. Videla sem žensko na enem blogu, ki je pokazala svoje slike pred tretmajem, nato pa po 2 tednih, 3 in 4 tednih. Takrat sem mislila, da mora biti fotomontaža. Čakala sem teden ali dva. Ampak to mi ni dalo miru. Neke noči, ko nisem spala, sem si rekla: "Okej, bom poskusila ..." in sem naročila.

Obžalovala sem, da sem čakala tista dva tedna. Zato zdaj, ko komu povem in pokažem svoje fotografije pred, jo zvesto opozorim, naj ne čaka, ampak naj kupi. Na srečo moje prijateljice niso take trmaste mule, kot sem jaz. Hitro so naročile in so tudi navdušene nad učinki. Običajno je učinek, kot da bi sodelovali v neki televizijski oddaji z metamorfozami!

Milena Ivanič, 49, Radovljica

Visadoré

Osupljiv pomlajevalni učinek – do 30 let mlajši v 28 dneh

Enostavna uporaba

Celovito delovanje (regeneracija, čvrstost, gladkost, hidratacija, zaščita)

100 % naraven in varen tretma

Znanstveno dokazana učinkovitost

Prihranek na tisoče evrov

Podarite si lepoto, ki si jo zaslužite – in izkoristite super akcijo!

Tretma z bioaktivatorjem mladosti sem poimenovala Visadoré in že jutri ga lahko imate doma. In če imate radi akcije – jo ravno lahko izkoristite. Do velja posebna ponudba, v okviru katere lahko naročite tretma kar 62 € ceneje.

Ne pozabite, da ima moj tretma z bioaktivatorjem mladosti certifikate kakovosti, naravnosti in varnosti. Podprt je tudi s potrošniško garancijo zadovoljstva, tako da ne tvegate ničesar.

Na koncu vam želim povedati, da sem zelo vesela, da se boste z mojo pomočjo že čez 28 dni kar kopali v komplimentih. Dobili boste mladosten videz, o katerem sanjate. Ni vam več treba nositi ličil, da bi izgledali lepo, ko se zbudite. Vem, o čem govorim, ker to doživljam vsak dan. Presrečna sem, da lahko ta čudovit občutek podarim tudi vam ❤

Lepo vas pozdravljam!
dr. Darja Vajdič

Visadoré naročilnica

Oddaj naročilo

Naročate Visadoré

Cena: 131 €69 € brezplačna dostavaVisadoré naročilnica